You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Reklamacije i povrat robe

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i za zamjenu/povrat robe u slijedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • isporuka neispravne količine ili pakiranja proizvoda

Pri primitku robe provjerite ispravnost narudžbe , usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje dužni ste odmah uputiti pisani prigovor/reklamaciju jer naknadne reklamacije nećemo uvažavati. Rok za podnošenje reklamacije je 7 dana od primitka robe.

U slučaju vidljivog nedostatka robe kod preuzimanja kupac nije dužan preuzeti robu, može odbiti primitak te tada ne snosi troškove dostave. Proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane kupca, smatra se da nisu imali vidljivi nedostatak. Kupac ima pravo na reklamaciju i naknadno, u rokovima i zbog razloga koji su propisani odredbama Zakona o obveznim rokovima.

U slučaju zahtjeva za povratom robe iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor putem elektroničke pošte na mail@vs-mikec.com ili na adresu tvrtke Ventilacijski sistemi Mikec d.o.o., Vrtna ulica 24, 40324 Goričan. Kupac u prigovoru mora navesti broj narudžbe, broj računa, ime tvrtke ili svoje ime. Tvrtka Ventilacijski sistemi Mikec d.o.o. potvrdit će primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor sukladno Zakonu potrošač će dobiti u roku od najviše 15 dana od dana zaprimljenog prigovora. U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni proizvod.

Tvrtka Ventilacijski sistemi Mikec d.o.o. prihvatit će povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak na robi.

Sva roba koju prodajemo je ispravno skladištena. Ne odobravamo povrat korištenih i ispravnih proizvoda.